Monday, December 8, 2008

Selamat Hari Raya Aidil Adha

Oh.

SELAMAT HARI RAYA EVERYONE.

Kami tak korban tahun ni. Macam lah tahun lepas korban, ye tak?
Tapi we should. Cuma hubby buat-buat leceh, and I was of course, ignorant dengan benda-benda ni until MIL mentioned it.

So we missed it. The Sheikh said its too late.

Ah well.

Anywayyy, hope all of you had a nice Hari Raya Haji/Korban, and makan lembu/kambing banyak-banyak sampai pening.

My family are celebrating in KL instead of Besut, so no korban and no daging bakar yang sedap tahun ni. So saya takde lah jelous sangat bila teringat ramai-ramai keliling the BBQ utk makan daging bakar panas-panas cicah dengan kicap+cili.

Cuma ada Nasi Dagang, Rendang and Ketupat.

Fuuuuuhhhhhh!

And Nenek dengan berani nya ajak makan Nasi Dagang sama. Cit!

3 comments:

Aisyah said...

rendang umi buat sedap gila ok!

sarah pahmi said...

Aaarrggghhhh!!! STRESSSSSSS!

.:y a n a h a s h i m:. said...

salam aidil adha from the very south!! :D yes, yes.. sure.. !!about the sweet connie.. spread the words.. she is just lovely.. n u should listen to her songs from her album now.. :D

take care ya..
kim slm kat syed

yana