Monday, January 12, 2009

hari kembali cerah (ha ha)

Fuh. Comment2 semua mendoakan hehe AMINNNNN.

So there.

On one (very late, for us) Staturday, hubby went out alone to buy some stuff his friend asked him to buy (mentang2 kedai sume dekat ngn kitorg, nk beli plug pun kirim. Cit! :p ).

I didnt tag along. Satu, sebab malas gile and baru mandi pagi (and time tu dah pukul 2.30pm ehehehe), dua, panas gila kat luar, rugilah sebab baru je mandi kan? Nnt blk kena mandi lg sbb later petang nak kuar pulak. hehe

So anyway, around 5pm hubby came home. With...

Camera baru! YES! Haha

So kepada semua, terima kasih atas comment2 yg sort of "mendoakan" ketibaan camera baru.

Terima kaseyyyyy!!!

Hasil camera baru? Kejap. Malas nk transfer lagi. Btw we went to BBQ later petang Sabtu, kat rumah Kak Ramisah & Abg Zul, sempena farewell Kak Yus, Abg Solah & family. Tapi camera tak bwk sbb batery tak charge lg. So no pictures. Again, takde proof that we do have (a lil bit) of social life and mingling with other ppl.

p/s Camera baru masih muat dlm handbag, even handbag kecik pun muat lagi. Camera besar Syed cakap nk beli utk dia, not for me. Dengki! =p

3 comments:

Aisyah said...

fuih, kamera ape? camera besar utk dia je? haha OKAYYYYY

hadi said...

heheh. long, takpalah. camera besar ke kecik ke, asalkan boleh amik gambar dak?

twisted-dolly said...

Aisyah: canon ixus tu. cantik gak lah gamba die. ha'ah camera besar utk die je. i said takpe laa asalkan ada satu dlm rumah hehe

hadi: betui betuiiii!