Monday, January 5, 2009

and again

Amazingly, I managed to see the Jakarta trip pictures tru Hakeem's FB instead of Aisyah's. Wow!
Terima kasih ya Encik Hakeem. Jasamu dikenang.

So curik2 a few pics to be uploaded here. And so that I can see their faces whenever Im blogging. (Ye lah tu.)

Thinking of making a collage of the pictures stolen from both Aisyah & Hakeem to make wallpaper, but sayang to replace the picture of me and Syed during Nikah. So there. Camne? Dilema betul.

Mari lihat keluarga saya yang sangat dirinduiiiiiiiii...

Selamat berkenalan dengan keluarga saya, bersama Nenek! dan Hazirah hihi Hazirah punya kedudukan macam GF/bakal tunang Hakeem jeee! :p

Oh how I wish boleh tengok Umi menunggang itu kuda juga ehehehe tapi kalau Nenek yg naik, lagi super cool! Topi Umar cool ok. Beli satu untuk Abang Syed pls. Die dah hitam time summer ni haha

Nama pun budak-budak. Lepas makan kat kedai, ade je lah yang nak digodek2kan. Macam Hadi! kan hadi kannnn??? ;)

Awwwwwww!!! Kaklong rinduuuuuuu!

Kudaku lari gagah berani~~~ Eventho "kuda"ku tiada gambar sebegini, so Iman lah ganti ok? Kepada sesiapa yang tahu identiti "kuda"ku, anda dibenarkan gelak.

Imankecikmacamsemut.

With these kind of pictures, that would make me beremosi. And kesian hubby kena tanggung akibat emosi.

Hmm. If you guys were me, would you miss them terribly like I do? *sigh*

10 comments:

Suraya said...

of course. hang in there!

hadi said...

digodek-godek? haha. itu time kecik la. sekarang makan licin. tulan2 pun makan. hehe.

weh, sedih weh kita takde skali ngan diorang!

.:y a n a h a s h i m:. said...

mestila... sape yg xsedih..
takpe2,, itula fungsinye hubby,, hihi.. tu sume ur adik2 ke?

p.s ..hang in there.. u'll be fine..

xoxo
yanacomot

Anonymous said...

im at permata and i takut nak buat entry sendiri hahah ye la kat lobby pc.

sjp u tempting nyeeeeeeeeeeeee.........

iezu said...

hazirah tu sape? hakim nye gf for real ke? giler cool ur parents bg bwk gf on family trip..

twisted-dolly said...

Sue: Thanks!

Hadi: tu ah sedih je tgk mereka bergembira

Yana: yeap tu sume my adik2 except the tall girl on the right. ada 3 org lg missing from that picture hehe Thanks!

Chinn: hahaha takkan laa kat permata pun nk blog kat public pc??? ishhhh if so tempting sampai nak, let me know k?

Din: hazirah tu kwn aisyah laa! haha sort of mcm bestfren die or something... tp dlm gamba tu mcm gf hakeem kan? hehe

Aisyah said...

EH jangan! gatal hazirah tu long. haha

twisted-dolly said...

haha yeah i know die gatal

twisted-dolly said...

haha yeah i know die gatal

Melissa Mazlan said...

sarah..digodek2??hehehe=p