Friday, November 14, 2008

suraisyah oh suraisyah

Do you still remember me?

If you do, please do not hesitate to invite me to you blognota.

Sakit hati dan berkecil hati bila mendapat tahu.

Kalau tak tahu email, bertambah kecil hati ini, if you know what i mean.

Dah lah tak update pun betultaktipu. I gere u know! (please put my usual, you-will-laugh-hard tone)

Thank you very very much for your time.

Regards,

Your lovely sister

3 comments:

Aisyah said...

alaaaaaaaaa, rajin ke u nak baca kemarahan saya? haha
aisyah tak invite sape sape pun tu. update pun tak banyak. hehe
nanti aisyah invite ok!
eh jap, email yahoo ke hotmail? ke gmail? haha

sarah pahmi said...

kemarahan? alah awk ni hari2 jerit kat muhammad and umar pun nk sambung dekat blog pulak?
hmm, selambe je lah!
blog lg satu pun jarang update. ape cerita???
btw, hakeem cakap buleh jeeeee MSN kat pc tu. Plus, kalau taleh gak, laptop die kn ade!!! Ekau ni esahhhhhh.
Oh tau eh sy ada byk email? ahaha gmail pls. the other two byk crap.
TENKIU!

Aisyah said...

keperitan hidup. ecehh, padahal tak pun. hahaha
hehehehehhehe, okeng okeng xD
duhh, awak gila email. hehe. oraitt