Friday, November 21, 2008

rindu lagi

Rindu badak gemuk ni.





Time ni comel, kiut lah. Pipi gebu-gebu lagi. Mata pun bulat je.















Sekarang?


...


Fuyooooo posing!


Wahhh! Mana muka kiut??? Ni muka dah matang boleh cari girlfriend dah ni!

Cepat kan diorang grow up? Nasib baik suara kiut annoying ada lagi. Kalau suara dah macam akil baligh susah lah! Tak boleh nak "Aaawwww", jantung gugur dengar suara dalam telefon.

Jangan cakap I bias sebab asyik-asyik gambar Iman. Mana gambar Muhammad and Umar? Yeaaa Im wondering the same thing. Ni pon orang bagi. Gambar2 lama tersesat dalam laptop. Aisyah, please send me some of the badak2 tu punya pictures please pretty please. I can barely remember how they look like ;p


Oh, jumpa gambar-gambar yang tak seberapa.



Iman gedik depan camera as always. Aisyah memang natural gedik



Umar, yang tak nampak muka langsung

Muhammad nampak lebih kiut dari biasa

Hadi, I gelak berdekah-dekah bila melihat gambar ini. Fuhh! Memang tak boleh bla.

Hakeem, sentiasa dengan muka berstatement "Yes, I am handsome".

Jangan marah dengan gambar-gambar yang dipost. Ni je lah yang saya ada, yang ditatap hari-hari (selain facebook). Pengubat rindu lah katakan. Selain nak malu kan korang hihihi.

Good night!

5 comments:

hadi said...

iman posing tu cam ayah kut.

ahah, gambar muhammad ngan umar kt pantai tu dorang main sapa sampai atas dulu dia menang. tapi kena lalu halangan ah. halangan dia sapa lagi, hadi la.
biasanya halangan avalanche yang diorang terima selain daripada kaki yang sampai ke muka.

woih! gambar apa camtu sikit lagi nak singgah nipple. macam nak hantar kat magazine maskulin.

panjangnya. heh.

Iezu said...

sesuka ati je awak kutuk adik2 awak ye. cian dorg...haha

tp gmbr hadi tu mmg ala2 x bleh bla sket...posing style hero hindustan pn ade la gak...haha

jgn mara hadi..

sarah pahmi said...

hadi: ye lah mcm ayah. aiyooo dh besar si kecikt u. oh halangan avalanche ye. siap ngn kaki, main kasar betul.
haha gambar tu mmg boleh hantar kat mag di. tapi klong rasa bollywood nye bleh la. tak pun yg kat bangladesh hihi

aizuddin: kutuk manja. biasa lah tu :p ha'ah hero hindustan, tak pun mat bangla haha
carlos pendek ok jugak.

fuh best betul kutuk hadi! hehehehehhe

Aisyah said...

nasib kat sini takdok magazine maskulin tu. (ke ade?)
i hantar kanggg. hehe

sarah pahmi said...

eh ade laa cah! kottt? ade lah. baik check. haha kalau ade, HANTAR!