Monday, July 28, 2008

Finally!

Hey.

Enjoy! =D

8 comments:

Suraya said...

0:52 awk sgt cantek! love ur lipstick colour btw :)

oh gambar2 last2 tu pun cantek banget....this is gorgeous. too bad u didnt get to show it masa reception (kan?). ahh~ sweet sungguh

a z a l i a said...

sarah, putri here. that's such a sweet video. :) and u look so pretty!

Haneysa said...

RUGInye i tade mase nikah!

my mom ckp muke syed 'baik' betul. hahahaha i gelak je la kan.

tp i bet syed sengih lagi besar tgk present kitrg. kalau tak sengih tu, hm...

sarah pahmi said...

su: thanks! hehe tu laa amat lah rugi ok takleh play that time.

putri: hey put! thanks! =)

haney: yes sangat rugi! =p org lain boleh je ponteng keje hehe btw syed gelak psl ur mom ckp die baik tu ehehe (padahal tgh kembang). ohhh yesss he did sengih panjang lebar! haha thanks to you babes ;p

Penance said...

hensem pulak si jusoh ni.

ieja said...

sarah! aku still rasa macam tak percaya je lah kan kau dah kawin, since aku still stuck kat utp ni lagi. Congrats ok=)
Have a wonderful new life, which of course I know you will :)

p/s: I'm linking you to my blog btw if you don't mind.

gr8na said...

stumble upon ur blog..
muke macam familiar, n then bile tgk video tu nampak muke nenek, n then baru sedar, u niece cik mai :)

Sarah said...

alamak gr8na, u ni siapa eh?