Friday, October 10, 2008

SELAMAT HARI RAYA!

SELAMAT HARI RAYA everyone!!! And Maaf zahir dan batin, from the both of us hehe...

Ive written like satu buku dah for this blog, tp tak post lagi. Nk post sekarang, rase macam pelik pulak. Later lah bila mood tengah naik, and bila ada internet access from home 24/7. Lagi best. Kat cc rase mcm sume org tgk je hehe

Update: We've moved in ppl! We got an apartment! I loooveeee it! Tapi encik hubby mcm ada sedikit menyesal sbb rent yg agak mahal, but what do u expect for something in the middle of the city kannn? Plus he compared with org2 yg rent dkt suburb. Memang laa dua kali ganda encik abang sayang... diorang ada kereta!

Tanak amik masa yg lama utk bercerita. Let the pics do the talking ye... ;)









8 comments:

kubota excavator said...

not bad.

Ealya said...

waaa macam best je...
selamat Hari raya sara..
mintak maaf ade salah silap k ;)

bulldozer rental said...

very clever.

Iezu said...

saya dengki la ni...

#1, ur living abroad.
#2, syed ade org nk peluk...sy xde!
#3, view cantik..

nak lari rumah la. lari gi memulakan hidup baru kat mane2 la outside m'sia. jd cleaner pon cleaner laa..

ps: sejak bile awak kawan dgn excavator n bulldozer ni?

.:y a n a h a s h i m:. said...

tell syed.. duk OZ n NZ mmg mahal.. kalu sampai south island NZ, roger me ok.. have fun,, take care u 2..

xoxo
yana

sarah pahmi said...

ealya: selamat hari raya to you too! i pn nk mntak maaf kalau ada salah silap... love you!

din: ape kate awk datang sini? keje ape2 pn boleh hehe btw i dont know who the hell is this bulldozer person. pelik.

yana: yeah, i think he knows. tp still tanak admit hehe neway, insyallah, thanks!

Penance said...

sarah, boleh la kat profile tu tukar dari wangsa maju ke perth. hehe.

selamat hari raya =)

Aisyah said...

haha betul betul penance ni. tamau tuka ke long? ekeke

cornflakes honey :( i buat sendiri youuuu

u like ah? hihihihihihihihihi