Saturday, March 27, 2010

Start nak rajin berblog balik?



I bought this today.

Since it's unisex, thought of sharing it with hubby. Gedik kan. Niat dihati beli utk hubby, tapi nak curik2 jugak skali skala hehe

I read the review, ada yg cakap best, ada yang cakap tak best. To me, its very refreshing. Suka jugak lah. Beli pun sbb tgk murahhhhhhhhhhhhhh. Saya suka bila tgk murah2 ni. Rasa nak beli sepuluh je!

Tapi hubby lagi kelakar, tgk baldi kecik comel murah $1, terus amik dua. Tercengang kejap tanya nak buat apa banyak2. Kat rumah dah ada. Dia kata geram tgk murah. Boleh tak??? Haha Nasib baik dia tak beli sepuluh.

Oh ye, next week is a long holiday. Ramai jugak kawan-kawan msian yang nak balik. Easter nak datang dah. Merata-rata jual Easter egg chocolates. Geram tgk sebab cute-cute. Saya ni semua nak geram :p

Because of the holiday, berapa kali hubby tanya, long weekend next week nak pegi mana? Duit tak banyak nak pegi holiday jauh-jauh. So tiba-tiba macam mana tah ada idea nak pegi camping. Harap-harap jadi lah! Pinggan and cawan especially utk camping dah dibeli! haha Gedik sungguh kitorang ni. Lepas beli, rasa mcm tah pape pulak.

I slept petang tadi, sebab pening gila kepala. So now nak dekat 1am still depan laptop. But now, sebab stare depan laptop lama sangat (hubby tgh syok main game bola dia, then tgk bola pulak), pening datang balik. So I better go to sleep now!

So I hope all of you are enjoying your weekend! Good night!

5 comments:

Aisyah Pahmi said...

awww u guys sound so cute. sound je lah ok hehe :D

Sarah said...

Sounds cute? LOL! Rasa mcm tah pape je.

bijoux said...

babe!! upload la gambar camping. gile cute. ye stuju. ck one summer mmg best, sume ck one best..tp malangnye adik bradik aku da conquer brand tu so tak beli lah. how did it go with ur dad's visit? hehehehe.

Wanida said...

hihihi...marila kita sama2 gedik sbb kami pun plan the same thing to do with the kids...:D tapi..............izwan kata kita camping depan umah jer...boleh?!

Sarah said...

shikin, babe! belum pegi lagi laa haha sabar2. next week insyallah. my dad's visit was a blast! rasa best ada ayah dirumah :D

kak ida, bolehhhh. ape salah nya dpn rumah. kalau lapar, masuk dapur hehe